کد مطلب: 204954
معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم دادگستري چهارمحال و بختياري تاکيد کرد
آموزش مهارت‌هاي فرزندپروري به خانواده‌ها، مهم‌ترين فاکتور در نابودي اعتياد در جامعه/ معتادين ترک‌کرده نيازمند حمايت در اجتماع هستند
تاریخ انتشار : 1400/04/08 11:19:00
نمایش : 826
معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم دادگستري چهارمحال و بختياري گفت: علت اينکه بسياري از افرادي که معتاد مي‌شوند يا از خانه فرار يا خودکشي مي‌کنند، عدم توانايي پدر و مادر در تامين محيطي گرم و پرمهر براي جذب فرزند بوده است و همين امر سبب شده فرزندان به انحراف کشيده شوند و از همين‌رو مهم‌ترين آيتمي که مي‌تواند باعث شود اعتياد در جامعه و حتي اعتياد از خانواده رخت بربندد آموزش مهارت‌هاي فرزندپروري است.
به گزارش هفت چشمه به نقل از جهانبين نيوز؛ سيد محمد موسوي معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم دادگستري چهارمحال و بختياري اظهار کرد: ۸۰ درصد کساني که در ايران براي ترک مراجعه مي‌کنند، بازگشت دارند و اين نشان از آن دارد که بايد براي بعد از ترک برنامه‌ريزي‌هايي صورت گيرد.

وي با بيان اينکه طرح آموزش خانواده‌هاي معتادين ترک‌کرده يکي از برنامه‌هايي است که از بروجن آغاز شده افزود: خانواده‌ها مي‌توانند کمک شاياني به معتادين براي غلبه بر وسوسه‌هاي بعد از اعتياد داشته باشند.

موسوي ادامه داد: وقتي کسي ترک اعتياد مي‌کند جامعه همچنان به او به ديد يک معتاد نگاه مي‌کند و درواقع زنجير اعتياد را مجدد به پاي وي انداخته و فرصت پرواز را از او مي‌گيرد.

معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم دادگستري کل استان چهارمحال و بختياري تاکيد کرد: کسي که اعتياد را ترک مي‌کند نياز به کمک، تشويق، پذيرش در جامعه، حمايت در بحث اشتغال، ورزش و رفت و آمدهاي خانوادگي دارد و اين حمايت‌ها اگر تا دو سال صورت گيرد، فرد کمتر در معرض وسوسه قرار خواهد گرفت.

وي با اشاره به برگزاري دوره مهاجر و دوره اميد براي خانواده‌هاي معتادين ترک‌کرده يادآور شد: طي چند سال اخير طرحي هم در شهرستان‌هاي سامان و بن برگزار شد که نتايج خوبي به همراه داشت.

موسوي خاطرنشان کرد: سرقت‌هاي خردي که از باغات سامان و بن در فصل برداشت محصول انجام مي‌شد از ناحيه تعدادي معتاد صورت مي‌گرفت که طي دو سال گذشته اين معتادين با همکاري نهادهاي مختلف در کمپ‌هاي ترک اعتياد جمع‌آوري شدند و به اين ترتيب ۷۰ تا ۸۰ درصد سرقت از باغات کم شد، امسال هم انتظار داريم کشاورزان و مردم محل کمک دهند که باز هم اين طرح اجرا شود، چراکه تعدادي از اين معتادان ترک پايدار داشتند اما تعدادي به شرايط قبل بازگشته و ما مجبوريم در فصل برداشت کشاورزان و باغ‌داران اين افراد را از جامعه دور کنيم.

وي اضافه کرد: علت اينکه بسياري از افرادي که معتاد مي‌شوند يا از خانه فرار يا خودکشي مي‌کنند، عدم توانايي پدر و مادر در تامين محيطي گرم و پرمهر براي جذب فرزند بوده است و همين امر سبب شده فرزندان به انحراف کشيده شوند و از همين‌رو مهم‌ترين آيتمي که مي‌تواند باعث شود اعتياد در جامعه و حتي اعتياد از خانواده رخت بربندد آموزش مهارت‌هاي فرزندپروري است.

معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم دادگستري کل استان چهارمحال و بختياري بيان داشت: خانواده‌ها خود بايد به دنبال يادگيري آموزش‌هاي فرزندپروري از منابع مختلف چون اينترنت باشند و منتظر برگزاري دوره‌هاي آموزشي نمانند.

انتهاي پيام/۱۰۲۶ج 
 
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg